• seafood box
  • COOLER BOX
  • INSULATED CONTAINER

Produk kami

  • ngeunaan-urang-IMG
  • kira-kira
  • about1
  • about2

Tentang Kami

Wanma Rotomold Co. LTD ieu lokasina di Yangtze River Delta, kota Ningbo Propinsi Zhejiang. parusahaan urang mangrupa perusahaan dipingpin ku grup ngora jeung kreatif saprak 2008. Kami husus dina rarancang, pabrik, panalungtikan sarta pamekaran produk modeling rotational. Simkuring gaduh téhnologi beredar tur unik di wewengkon hiji-sapotong molding seamless tina peti ganda-walled, kayaning tubs insulated jeung PU kaeusi produk struktur sandwich. Sadaya produk urang papanggih standar sarat kaséhatan dahareun nasional.

Diajar deui

Aplikasi produk

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra