• seafood box
  • COOLER BOX
  • INSULATED CONTAINER

Products kita

  • bab-kita-img
  • bab
  • about1
  • about2

Babagan awake dhewe

Wanma Rotomold Co. ltd dumunung ing muara Kali Delta, kutha Ningbo Provinsi Zhejiang. Our company perusahaan dipimpin déning klompok enom lan kreatif wiwit 2008. We sing specialized ing desain, Pabrik, riset lan pangembangan produk modeling muter. We kudu teknologi pinunjul lan unik ing daerah siji-Piece ngecor rapi kontaner pindho walled, kayata tubs terisolasi lan PU kapenuhan produk struktur sandwich. Kabeh produk kita ketemu standar syarat kesehatan nasional.

sinau More

Aplikasi produk

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart